Suppa Ylläs A+B

 

Monen mahdollisuuden majoitus

Suppa Ylläs A+B on siisti ja tunnelmallinen paritalomökki Ylläksellä, Ylläsjärven Palovaarassa osoitteessa Suppapolku 12, 90980 Ylläsjärvi. Mökki tarjoaa mahdollisuuden monen kokoiselle porukalle talviurheilun, retkeilyn ja luonnossa liikkumisen parissa.

Talvella voit lasketella Ylläksen mahtavilla laskettelurinteillä ja hiihtämään pääset Suomen parhaalle latuverkostolle. Maastopyöräilymahdollisuudet ovat huippuluokkaa ympäri vuoden. Kesällä mökin ympäristö yllättää monen retkeilijän hiljaisuudellaan ja kauneudellaan. 

 Mökin molempien huoneistojen sisätilat on remontoitu 2018-2022. Remonttien yhteydessä myös koko kalustus on uusittu. Mökin sisustuksessa ja varustelussa on pyritty huomioimaan laaja käyttäjäkunta. Etenkin lapsiperheiden tarpeet mökissä on huomioitu mukavasti. Molemmat huoneistot ovat pohjaratkaisultaan lähes identtiset, 2mh, tupakeittiö, kylpyhuone/wc ja sauna, et sekä parvi, yht. n. 52m2. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode, toisessa kaksi erillisvuodetta. Parvella on kaksi sänkyä ja lisävuoteena huoneistoissa toimii olohuoneen levitettävä vuodesohva. Pienimpiä asukkaita varten löytyy erillinen matkasänky.

Huoneisto A on lemmikkivapaa, huoneistoon B lemmikit ovat tervetulleita. 

Suppa Ylläs sijaitsee Hotelli Ylläsrinteen läheisyydessä. Hotellin kuntosali on Suppa Ylläksen vuokralaisille vapaassa käytössä hotellin aukioloaikojen puitteissa. Mökkivarauksen yhteydessä voit myös ostaa ruokailuja hotelli Ylläsrinteen ravintolaan hieman edullisemmin! 

Suppa Ylläs on erinomainen vaihtoehto monen kokoiselle porukalle. Voit vuokrata yhden tai molemmat huoneistot saman katon alta. Katso vapaat viikot varauskalenterista ja ota rohkeasti yhteyttä! 

Mökin esittelyvideon näet täältä: https://www.youtube.com/watch?v=8RJCtBIs_Zo